NieuwsContact
Bel ons
Sluiten

Inzicht krijgen over behaalde resultaten

Minds2Media kan uw bedrijf maandelijks ondersteunen door een overzichtelijk rapportage met de statistieken van uw website. Wij nemen deze resultaten vervolgens met u door en kunnen dan samen doelen stellen voor verdere optimalisatie van uw website en/of reclamecampagnes.

=

Meten = weten

Analytics is een dienst om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerd weer te geven. Het doel van deze dienst is om een duidelijk beeld te geven van onder andere de bezoekersstromen, verkeersbronnen en paginaweergaves van uw website. Er is een schat aan informatie beschikbaar voor uw bedrijf dankzij Analytics en deze informatie kunt u gebruiken in uw voordeel.

Een duidelijk beeld

Aan de hand van de statistieken die door Analytics worden verzameld, kunnen wij u meer inzichten geven over uw doelgroep. Dankzij deze informatie kunnen wij bijvoorbeeld achterhalen of er knelpunten in uw website zitten, het is dan mogelijk om delen van de website aanpassen aan het gedrag van de bezoekers zodat deze knelpunten verdwijnen. De statistieken van Analytics zijn ook zeer goed inzetbaar bij eventuele reclame en/of social mediacampagnes.
Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Minds2Media
Insulindesingel 53a
3131 LN Vlaardingen
Zuid Holland, Nederland

info@minds2media.com
+31685257592

KvK 70762252
BTW NL127174849B01
Dank voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het nog een keer.