NieuwsContact
Bel ons
Sluiten

Een krachtig gebruiksvriendelijk Content Management Systeem op maat.

Moderne bedrijven zijn dynamisch, en dat geldt ook voor de informatie die zij verspreiden. Wij zijn experts in het implementeren van content management systemen waarmee bedrijven volledige flexibiliteit & controle hebben over de inhoud van hun website.

Een gebruiksvriendelijk CMS-systeem.

Ons content management systeem biedt de mogelijkheid om custom functionaliteiten geheel naar jouw wensen in te bouwen. Dit maakt ons content management systeem zeer gebruiksvriendelijk en daarnaast uniek ten opzichte van open source systemen. Het onderhouden van jouw website is net zo makkelijk als het opmaken van een email of het onderhouden van je Facebook account en daarom zeer in trek bij bedrijven waar meerdere personen onderhoud plegen aan de website.

Overal online uw website onderhouden.

Ingewikkelde onderhoudssystemen zijn tijdrovend en daar zit je als ondernemer niet op te wachten. Ons content management systeem zorgt ervoor dat je overal waar je een internetverbinding hebt, gemakkelijk je website kunt onderhouden. Het content management systeem van Minds2Media beschikt over onbeperkte toevoeging van pagina’s, formulieren, nieuwsberichten en afbeeldingen. En dat allemaal binnen een eenvoudig ontwerp zodat je het helemaal zelf kunt doen. Onderhoud is nog nooit zo makkelijk, snel en efficiënt geweest.

Voordelen van het Minds2Media CMS

Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Minds2Media
Insulindesingel 53a
3131 LN Vlaardingen
Zuid Holland, Nederland

info@minds2media.com
+31685257592

KvK 70762252
BTW NL127174849B01
Dank voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het nog een keer.