NieuwsContact
Bel ons
Sluiten

Het succes van veel merken is geen toeval, maar het resultaat van onderzoek, analyse en scherpe keuzes over wat die merken willen en kunnen zijn voor iedere doelgroep. Dit noemen wij positionering.   

=

Identiteit ontwikkeling

Bent u op zoek naar identiteit ontwikkeling, bijvoorbeeld om uw onderneming opnieuw in de markt te zetten? Wij hanteren de juiste communicatiekanalen en zorgen voor de uitstraling die u wenst. Wanneer u zorgt voor een sterk merk of imago dan werkt dat vertrouwen op bij uw doelgroep. Wij gaan uit van uw wensen en de sector waarin u actief bent, om uw bedrijf duidelijk te positioneren binnen uw vakgebied.

Een professioneel logo is een goede start.

Maar het draait om zoveel meer! De totale visuele presentatie van organisaties gaat verder dan alleen het verzorgen van een huisstijl en plaatsen van een logo boven aan het briefpapier en op de visitekaartjes. Toch zijn het vaak deze elementen waarover velen spreken als het gaat over de bedrijfsidentiteit.

Huisstijl ontwerpen.

De huisstijl probeert een organisatie als geheel te visualiseren. Door alleen te kijken naar het logo doet u uw bedrijf of organisatie te kort. Een huisstijl moet de identiteit tot uitdrukking weten te brengen. Wat karakteriseert bijvoorbeeld de organisatie? En wat zijn haar kernwaarden? Pas wanneer deze identiteit is vastgesteld en in ontwerp visueel is gemaakt, vormt de huisstijl de basis voor een consistente vorm van communicatie.

Merk attributen.

Merk attributen zijn kenmerken die de intrinsieke en extrinsieke kwaliteiten van een merk beschrijven. Ze onthullen de persoonlijkheid, functionaliteit en fysieke kenmerken door beeldtaal, taalgebruik, acties en aannames. Attributen zijn wat ons in staat stelt om merken te identificeren.
Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Uw bericht is niet verzonden, probeer het later nog een keer.