NieuwsContact
Bel ons
Sluiten

Een doordachte landingspagina kan het verschil maken...

Voor elke campagne telt dat het een onderdeel is van een marketingfunnel, uiteindelijk wilt u dat zoveel mogelijk bezoekers betalende klant worden. 

=

Funnel framework

Elke punt in ons stappenplan wordt ondersteund door één of meer templates. Deze templates noemen wij het funnel framework. Op deze manier word door middel van landingspages uw online bezoeker door een funnel begeleid. Hieronder nemen wij deze stappen samen met u door.

Doelstellingen

Wij beginnen altijd met een onderzoek. Hier bepalen wij samen uw doelgroep. Deze informatie is erg belangrijk zodat wij weten waar wij uw doelgroep kunnen aanspreken, hier bepalen wij ook de doelstellingen van uw campagne en het pad er naar toe. Met als uitgangspunt ten alle tijden meer bezoekers naar de uiteindelijke conversie te leiden.

Content

Op het moment dat alle punten uit het onderzoek duidelijk zijn gaan we door met de content. Wij weten nu welke middelen wij gaan inzetten en welke content wij daarvoor nodig hebben. Deze content is noodzakelijk om een landingspage, funnel of reclamecampagne op te zetten. Wanneer u geen content tot uw beschikking heeft kan het team van Minds2Media ook hier uw bedrijf in ondersteunen.

Campagne

Nu kunnen wij aan slag met uw campagne. Hier volgen een aantal contactmomenten en na goedkeuring worden de campagne online gezet. Nadat de campagne live staat begint het optimalisatie proces. Er zijn verschillende manieren om deze te optimaliseren. Afhankelijk van de lengte van de campagne en de platformen waarop geadverteerd wordt kiezen wij de beste methodes.

Analyse & rapportage

Een campagne is enkel interessant als u weet wat het oplevert. Daarom zorgen wij altijd voor duidelijke analyse en rapportage . Hierdoor krijgt uw bedrijf inzicht in het verloop van de verschillende campagnes en daarbij is deze analyse en rapportage goed te gebruiken voor een volgende campagne.
Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Minds2Media
Insulindesingel 53a
3131 LN Vlaardingen
Zuid Holland, Nederland

info@minds2media.com
+31685257592

KvK 70762252
BTW NL127174849B01
Dank voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het nog een keer.