NieuwsContact
Bel ons
Sluiten
May 18, 2018
Zoekmachine optimalisatie

Behaalt u een hogere omzet door uw website? Zoekmachine optimalisatie is dus zeker geen éénmalige klus, de SEO van uw website dient zorgvuldig onderhouden te worden. Alleen op deze manier komen steeds meer (potentiële) klanten in aanraking met uw website of webshop.

Nieuws

Behaalt u een hogere omzet door uw website?

Search Engine Optimalisation, afgekort SEO en in Nederland bekend onder de term zoekmachine optimalisatie. Is het optimaliseren van uw website om zo goed mogelijk gevonden te worden op het internet. Steeds vaker begint de zoektocht van een potentiële klant bij een zoekmachine. Zorgen dat uw website goed gevonden wordt (met of zonder hulp van een advertentiecampagne) is dus steeds belangrijker. Maar hoe doet u dat?

Vergelijk uw website eens met een bestseller in een boekenwinkel. Uw website ziet er aan de voorkant strak uit en is gevuld met goede content. Alle potentie dus voor een bestseller, maar verkoopt uw website ook? Wordt uw website goed gevonden? Er zijn vele factoren om ervoor te zorgen dat uw website wordt gevonden en gaat verkopen. Maar een feit is, als de zoekmachine optimalisatie en metadata aan de achterkant van uw website niet goed uitgevoerd zijn dan staat uw bestseller niet in de boekenwinkel bij de kassa maar ergens verstopt achter in het magazijn.

Er zijn momenteel 200+ factoren waaraan een website moet voldoen voor een hoge ranking, relevantie zoekwoorden is daar een onderdeel van. Zoekmachine optimalisatie is dus zeker geen éénmalige klus, de SEO van uw website dient zorgvuldig onderhouden te worden. Alleen op deze manier komen steeds meer (potentiële) klanten in aanraking met uw website of webshop.

Heeft u een vraag of wilt u een afspraak maken ?

Onderwerp
Minds2Media
Insulindesingel 53a
3131 LN Vlaardingen
Zuid Holland, Nederland

info@minds2media.com
+31 (0) 6 85257592

Kvk 70762252
BTW NL127174849B01
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.