NieuwsContact
Bel ons
Sluiten

Een eigen logo ontwerp.

Dierenverzorging Vlaardingen is een uitlaat en oppas-service in Vlaardingen. Deze dierenvrienden staan garant voor persoonlijke aandacht, vriendelijke service & goede zorg al uw huisdieren. De website werd volledig in eigen beheer ontwikkeld en tegelijkertijd kwamen zij bij ons met de vraag een logo te ontwerpen dat specifiek aansluit op de branche maar wel een “eigen” speelse identiteit uitstraalt. Daarbij wilde Dierenverzorging Vlaardingen graag ondersteuning bij de zoekmachine optimalisatie.

Een logo dat aansluit op een specifieke branche.

Het nieuwe design van het logo biedt bezoekers een herkenbaar beeldmerk geassocieerd met de kwaliteit van alle producten en diensten die Dierenverzorging Vlaardingen levert. Natuurlijk werd dit logo na het ontwerp in verschillende formaten aangeleverd en direct toepasbaar voor verschillende online kanalen & drukwerk. 
Het bedrijf zelf stond nog in de beginfase, maar zal de komende tijd snel gaan groeien. Met dit logo zal Dierenverzorging Vlaardingen een herkenbaar beeldmerk zijn en dankzij de SEO ondersteuning van Minds2Media is Dierenverzorging Vlaardingen goed vindbaar in de zoekmachines.
Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Minds2Media
Insulindesingel 53a
3131 LN Vlaardingen
Zuid Holland, Nederland

info@minds2media.com
+31685257592

KvK 70762252
BTW NL127174849B01
Dank voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het nog een keer.