NieuwsContact
Bel ons
Sluiten

De vraag

BodyNova BV is een luxe salon met verschillende disciplines op het gebied van gezondheid en schoonheid. 2018 staat voor hen in het teken van verandering en vooruitgang: een vernieuwd logo en aangepaste huisstijl, daar past natuurlijk ook een nieuwe website bij! BodyNova BV heeft Minds2Media gevraagd niet alleen de nieuwe website te ontwikkelen maar hen ook te helpen bij de online strategie. 

Missie

Logo - Website - SEO

Jaar

2018

Client

BodyNova BV

De oplossing

Het was tijd om op de bestaande technische basis een grondig her-ontwerp door te voeren. Naast de optimalisatie voor mobiele apparaten en SEO is er ook inhoudelijk aan de website gewerkt. Daarbij een sterke en gebalanceerde strategie zodat de daaruit voortkomende website goed past bij verschillende social media kanalen van BodyNova BV. Er is met name meer ruimte en aandacht voor de diversiteit aan disciplines. Met de lancering van het dit design heeft BodyNova BV weer een stap gezet in de professionalisering van hun online aanwezigheid. 

Het resultaat

Minds2Media heeft deze website uitgewerkt in een passend responsive design. Voor dit project een licht maatwerk Content Management Systeem. Zo kan de eigenaresse van BodyNova BV zelf de content onderhouden. Omdat deze website meerdere disciplines bevat wordt iedere doelgroep net even anders benaderd en ziet direct de informatie die voor hem of haar relevant is.
Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Minds2Media
Insulindesingel 53a
3131 LN Vlaardingen
Zuid Holland, Nederland

info@minds2media.com
+31685257592

KvK 70762252
BTW NL127174849B01
Dank voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het nog een keer.