blog

Zoekmachine optimalisatie

Search Engine Optimalisation, afgekort SEO is het optimaliseren van jouw website om zo goed mogelijk gevonden te worden op het internet. Steeds vaker begint de zoektocht van een potentiële klant bij een zoekmachine. Zorgen dat jouw website goed gevonden wordt (met of zonder hulp van een advertentiecampagne) is dus steeds belangrijker.

Zoekmachine optimalisatie Minds2Media

Maar hoe doe je dat?

Vergelijk jouw website eens met een bestseller in een boekenwinkel. Je website ziet er aan de voorkant strak uit en is gevuld met goede content. Alle potentie dus voor een bestseller, maar verkoopt jouw website ook? Wordt jouw website ook goed gevonden? Er zijn vele factoren om ervoor te zorgen dat jouw website wordt gevonden en gaat verkopen. Maar een feit is, als de zoekmachine optimalisatie en metadata aan de achterkant van je website niet goed uitgevoerd zijn dan staat jouw bestseller niet in de boekenwinkel bij de kassa maar ergens verstopt achter in het magazijn.

Er zijn momenteel 200+ factoren waaraan een website moet voldoen voor een hoge ranking, relevantie zoekwoorden is daar een klein onderdeel van. Zoekmachine optimalisatie is dus zeker geen éénmalige klus, de SEO van uw website dient zorgvuldig onderhouden te worden. Alleen op deze manier komen steeds meer (potentiële) klanten in aanraking met uw website of webshop.

August 1, 2019

Behaal jij een hogere omzet door jouw website?

Matthijs van Hove

Misschien vind je dit ook interessant

Get in touch.

Benieuwd hoe wij tegen jouw project aan kijken?

Bericht succesvol verzonden, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!
Oops er ging iets fout! Neem een lekker bakje koffie en probeer het later nog eens. Groeten het Minds2Media Team.