NieuwsContact
Bel ons
Sluiten

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige klus

SEO

Zoekmachine optimalisatie is geen eenmalige klus. Er zijn naast het ontwikkelen van een goede website vele factoren die gebruikt worden om de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines verbeteren.

=

Wat is SEO?

Met zoekmachine optimalisatie oftewel search engine optimization (SEO) zorgt u ervoor dat uw website goed wordt gepositioneerd in de zoekresultaten van zoekmachines. Doordat er steeds nieuwe ontwikkelingen bij komen en zoekmachines als Google continue veranderingen doorvoeren is het belangrijk de juiste kennis in huis te hebben.

Hoe werkt SEO?

Zoekmachines indexeren uw website door te kijken naar de broncode, structuur, content en de links die naar uw website pagina’s leiden. Op basis hiervan bepaalt de zoekmachine of een website relevant is voor specifieke zoektermen die online gebruikers intypen op de zoekmachine. Als uw website dit goed uitvoert en/of beter dan de concurrent? Dan komt uw website bovenaan te staan in de zoekresultaten, zonder dat u geld uitgeeft aan advertenties. Onze doelstelling is altijd om uw website minimaal op de eerste pagina van de zoekmachines te positioneren.
Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?
Minds2Media
Insulindesingel 53a
3131 LN Vlaardingen
Zuid Holland, Nederland

info@minds2media.com
+31685257592

KvK 70762252
BTW NL127174849B01
Dank voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het nog een keer.