NieuwsContact
Bel ons
Sluiten

De optimale beleving creëren voor de gebruiker...

Digitale mogelijkheden >

Navigeren in de online wereld kan gecompliceerd zijn. Wij streven altijd naar maximale eenvoud voor de bezoeker. De optimale beleving voor de gebruiker creëren, dat is het doel!

Een gestructureerd proces voor ieder project.

Ieder project is anders. En een budget kun je maar 1 keer uitgeven. Heel belangrijk dus dat je goed weet waar je momenteel staat en wat je met je website wilt bereiken. Wij kunnen je daarbij helpen door ons te verdiepen in jouw branche en organisatie.

Wij doen eerst een gedegen marktonderzoek en controleren of er bepaalde pijnpunten zijn. Dan bekijken we waar uw merk of organisatie momenteel staat in de markt. Vervolgens gaan wij samen de doelstellingen van jouw merk of organisatie doornemen en scherp stellen. Wanneer duidelijk is waar de mogelijkheden en doelstellingen liggen zetten we de strategie uit die het fundament zal vormen voor jouw website.
Swipe links/rechts
01
SMARTPHONE - DESKTOP - TABLET

Responsive webdesign

Wij maken zorgvuldig uitgebreide digitale ervaringen die consistent en naadloos werken in alle browsers. Van desktopschermen tot smartphones en tablets, onze websites worden soepel aangepast aan de steeds veranderende context van gebruikers en interacties met meerdere apparaten.
02
strategie

Informatie-architectuur

Wij zijn toegewijde strategen en geloven dat een doordachte informatiearchitectuur de basis vormt voor een intuïtieve, efficiënte en effectieve website. We voeren een grondige analyse uit van bestaande en verwachte inhoud, die we gebruiken om de meest logische en georganiseerde structuur voor uw site in kaart te brengen.
03
ux/ui design

Wireframing en prototyping

Wireframing is de visuele vertaling van inhoud en structuur in het kader van een interface en prototyping is het testen van specifieke interacties in die context. Samen stellen ze ons in staat de effectiviteit van een website te bestuderen en snelle, iteratieve beslissingen te nemen die maximale bruikbaarheid van de volledig ontwikkelde site garanderen.
04
ontwikkeling

Content Management Systemen (CMS)

Moderne bedrijven zijn dynamisch, en dat geldt ook voor de informatie die zij verspreiden. Wij zijn experts in het implementeren van content management systemen waarmee bedrijven volledige controle hebben over hun inhoud en de flexibiliteit om deze moeiteloos te openen, bij te werken en te implementeren.
05
online lanceren - testen

Uw website online.

We zetten uw website online op een test-server waar de website uitgebreid kan worden bekeken. Zo kunt u op iedere apparaat zelf ervaren hoe de website werkt. Eventuele pijnpunten of minimale kleine veranderingen kunnen dan nog worden opgelost of aangepast. Na overleg met u lanceren wij de website op uw gekozen server.
06
seo - online promotie

Promoten en gevonden worden.

Je website staat nu online en alles klopt maar nu gaat het pas echt beginnen! Uw website is pas echt wat waard als u ervoor blijft zorgen gevonden te worden! Een vaak onderschatte taak waarbij veel tijd en kennis voor nodig is. Ook hier kunnen wij u mee helpen.
Benieuwd wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?
Minds2Media
Insulindesingel 53a
3131 LN Vlaardingen
Zuid Holland, Nederland

info@minds2media.com
+31685257592

KvK 70762252
BTW NL127174849B01
Dank voor uw bericht, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!
Oeps! Er ging iets verkeerd, probeer het nog een keer.